Voință

Tot ce se petrece în viața ta este o reflectare fidelă a voinței tale. Când ai să înțelegi asta, totul în jurul tău se va schimba, iar TU, vei fi complet altă persoană. Tot ce se întâmplă în exteriorul tău, se întâmplă pentru că TU îi dai voie să se întâmple. Și, cu siguranță, este și în interiorul tău.  

Sunt vorbele cu care m-am trezit sau poate chiar m-am culcat cu ele, da’ n-avea cine să le audă aseară. Astăzi, Luna, draga de ea, este în Scorpion. A părăsit aseară semnul Balanței și a dat semne vizibile ale transformării și vindecării. Pe o frumoasă muzică fado, am simțit strigătul interior, am simțit puterea mea de a părăsi o rochie veche, prăfuită și ponosită, dar foarte dragă. Și de a pleca, goală și liberă pe un alt drum. Poate o altă rochie va acoperi trupul meu. Ea va prinde viață, izvorâtă din viața ce există în interiorul meu. Va prinde conturul trupului meu așa cum voi simți. Și, poate, cel mai frumos, va fi mereu alta.

E un moment minunat de a visa și de a ne construi realitatea așa cum ne dorim, cu adevărat. Pentru a putea vedea ce frumos e soarele pe cer, e nevoie să cobori în pivniță, să vezi ce este acolo, să aduci lumina și să dai viață. Cui? Aici răspunsul este la tine. Numai tu știi cu adevărat cine are nevoie să prindă viață, să se bucure de lumina soarele de pe cer.

Și pentru că trăim într-o lume reală și concretă, și soarele este astăzi alături de noi, strălucește pe cerul senin, vă invit la o conectare cu natura. Să simțim mângâierea soarelui, alinarea vântului, susurul apei, ciripitul păsărilor, verdele frunzelor, răsuflarea pământului ….

Care este astăzi voința ta?