Luna Saturn Sagetator

Luna, se întâlneşte astăzi cu Saturn, în Săgetător. Un ciclu care se repetă lunar, preţ de 2 ani şi ceva, cât Saturn va sta în semnul Săgetătorului.

Saturn ne vorbeşte despre răbdare, despre perseverenţă şi tenacitate, despre eficienţă şi eficacitate, despre reguli şi responsabilitate, despre a aduce în concret ceea ce ne dorim. Luna, pe de altă parte, ne vorbeşte despre emoţii, despre relaţia cu copilul nostru interior, cu mama, legătura noastră cu trecutul.

O poziţionare constructivă pentru viitor, faţă de ceea ce am trăit (trecutul), ar fi putea fi, aceea de acceptare, de integrare, de înţelegere, de detaşare. Verbul Săgetătorului este a înţelege, iar Saturn în acest semn în relaţie cu Luna, ne cere să ne înţelegem emoţiile, să ne înţelegem trecutul iar prin detaşare să ne lăsăm liberi in exprimarea lor.

Dacă simţim o apăsare, o povară, o greutate, poate ar fi bine, să îi depistăm cauza prin observare, prin întrebări de genul: ce simt eu acum? Şi când am mai simţit asta? Şi mai când? Şi mai … Luna în Săgetător îşi doreşte libertate, are nevoie de cunoaştere, se hrăneşte practic cu filosofia de viaţă. Saturn este maestrul nostru interior şi ne îndeamnă cu paşi mici dar siguri, spre versiunea noastră cea mai bună. Astăzi sunt mai bun ca ieri.

Haideţi să simţim libertatea copilăriei, să fim un suflet de copil într-o minte matură şi responsabilă.

Răbdare şi libertate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *