Luna Nouă în Scorpion

Pe 30 noiembrie, pe seară, Soarele şi Luna îşi dau mâna în semnul Scorpionului. Alături îl au şi pe Mercur, ca zeu al comunicării. Dacă ţinem cont că Scorpionul este detectivul zodiacului, ne putem da seama ce poate să iasă din întâlnirea celor trei, la ceas de seară.

Cu Marte, guvernator al Scorpionului, domiciliul său nocturn, aflat în casa a 8a a momentului, intrăm în tenebrele lumii nevăzute, necunoscute. Simţim întunericul, păşim cu teamă dar şi încredere. Nu ştiu dacă reuşim să facem lumină, dar reuşim să ne ascuţim simţurile, să ne dăm seama ce se întâmplă în întunericul ce ne înconjoară. Reuşim să ne simţim pe noi, interiorul nostru. Pe o nouă vibraţie. Ne putem da seama de dorinţa noastră interioară, să o identificăm cu ajutorul altor simţuri. Putem fi alchimiştii dorinţelor noastre. Deţinem în interiorul nostru cunoştinţe înnăscute de alchimist. Şi putem să transformăm dorinţa în realitate.

Poate ar fi bine să ţinem cont de 3 elemente, zic eu, esenţiale: dragoste, putere şi înţelepciune.

Cu dragoste de sine şi apoi, şi de aproape, privim în jurul nostru, înţelegem şi întegrăm fără nici cea mai mică urmă de judecată.

Putere, mă refer aici, la acea putere personală cu ajutorul căreia mă stăpânesc pe mine, adică sunt stăpână, sigură  şi integră pe ceea ce fac.

Înţelepciunea înseamnă o integrare a legilor naturale şi spirituale, le trăiesc, le simt.

20161023_lunatiescorpion_ab6371

Pe frecvenţa sa cea mai înaltă, Scorpionul este reprezentat de pasărea Phoenix. În momentul în care pasărea cânta, un frumos şi de neuitat cântec, întreaga creaţie se oprea şi asculta, reamintindu-şi ce este cu adevărat important.

Lunaţia aceasta vine şi pune întrebarea, fiecăruia dintre noi, ce este cu adevărat important pentru mine? Ce este cu adevărat important pentru tine? Ce aş vrea să transmit lumii, dacă toată lumea ar fi cu ochii pe mine? Care este cântecul meu de pasăre Phoenix?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *