Luna Plină _ Fecioară – Pești

Luna Plină pe axa Fecioară – Pești – o axă a vindecării, a eliberării, a renunțării.

Ar fi util pentru fiecare dintre noi să continuăm introspecția în viața noastră și bineînțeles în interiorul nostru. Este un moment prielnic să ne acordăm la ce ne dorim noi cu adevărat: ce-mi doresc să fac, ce-mi aduce bucurie și împlinire sufletească? Dacă ar fi să scri o piesă de teatru în care tu să ai rolul principal, ce rol ți-ar plăcea să ai? Cum ar arăta scenariul, decorul? Care ar fi personajele care te-ar înconjura? Cum te-ai simți? Ce ai vrea să transmiți?

Este un moment de cotitură, de schimbare, de eliminare a tot ce nu ne aparține. Care este domeniul de viață unde facem cele mai multe compromisuri? Unde nu ne dăm voie să fim noi înșine, să ne manifestăm așa cum ne dorim? Putem acum să ne regăsim o parte din sufletul nostru, să dăm la o parte cămășile suferinței, ale constrângerilor. Să ne privim cu atenție și să ne recunoaștem. Să ne reamintim scopul nostru aici și să acționăm în acest sens.

Legătura între casa sufletului și modul cum suntem priviți de către societate este acum pusă în valoare. Lăsăm fereastra sufletului deschisă și undele lunii pătrund adânc. Pătrund cu vindecare, cu o restabilire a ordinii și cu eliminarea sacrificiului. Putem înțelege misterul vieții și să recunoaștem că nimic nu contează în afară de gestul inițial al vieții, Creația. Ce ți-ar plăcea să creezi? Și faci tu asta? Sau ce faci tu pentru a creea ceea ce-ti dorești?

Comunicăm ceea ce simțim, dăm o formă concretă emoțiilor noastre prin scriere, exprimare artistică: pictură,  dans, muzică, prin mișcare, sport, meditație. Cu cât suntem mai conștienți de importanța acestui fapt, cu atât mai mult ne ajutăm pe noi, ne putem observa, înțelege, accepta și astfel putem aduce și schimbarea în viața noastră.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *