Lis și Boa …

Vacanță. Relaxare. Trăiere. Simțire. Conectare la viața reală, la ceea ce este firesc și normal. Ce-mi doresc eu să fac acum? Să mă plimb. Să stau. Să visez. Să mănânc. Să beau. Să trăiesc, frate, clipa asta. Cum?  Uite așa. Așteptând autobuzul nr …. hop on hop in, să vină. Și am așteptat ceva … Întâi a trecut unul la mustață, și, l-am pierdut. Apoi, am așteptam vreo 40 de minute cuminte pe o piatră, scufundată într-o lectură intelectuală. Și, surpriză, tocmai a plecat din stație, când am ridicat privirea pătrunsă de lectura, din telefon. Am alergat puțin ca să-mi revin, am așteptat să facă rotundul, dar … nimic. M-am întors hotărâtă, în stația de autobuz. Și am așteptat, o altă oră. Lângă un copac. Frumos copac, m-a adăpostit, m-a protejat, m-a sprijinit. Dar …. autobuzul n-a venit.

Am negociat apoi, cu tuk-tuk, dar vroia prea mult. Și cum sunt obișnuită cu negocierea, n-am lăsat nimic de la mine. Dar, nimic. Am plecat hotărâtă spre nicărieri. A venit tuk-tuk după mine și a zis că e ok cât dau eu. Cel mai deștept cedează primul.

Și excursia a continuat. Prin Lisabona, cu tuk-tuk. Brrrr Bruuuuu. Am ajung la destinație. Gata. Sigură. În jurul meu, bărbați. Mulți. Ca nici odată. Sunt cam mulți. Aș avea de unde alege. Surpriză. Îmi plac surprizele la maxim. Sunt gay. Nu. Nu. Nu. Nu-i adevărat. Arăta atât de bine. Băi ….., chiar îm placea. Era bărbat. Știi cum e un Bărbat adevărat? Nu știi. Nu-i nimic, voi explica într-o altă postare. Da, arăta ca un bărbat adevărat. Și chiar l-a sărutat? Pe gură? Doamne, nu mai înțeleg nimic. E cazul să mă reorientez. Sunt în cameră cu o prietenă. Bem un vin bun de Porto. Limitele sunt șterse. Au dispărut în negura …. timpului. Sau a vinului. Îmi plac bărbații. O spun clar. Și foarte apăsat. Îmi plac Barbații adevărați, asumați și care știu exact ce și cum vor.

Da, plecasem de la ceva, vroiam să vă povestesc de Lisabona. Ba nu de Lis și Boa. Pentru cunoscători. Pentru cei care nu cunosc, să vină în Lisabona. Vor afla cu siguranță. Da, un gust dulce amar. Bărbații sunt gay. Aici în Lisabona. Și Marte e retrograd….. Și mâine va fi Sintra. Voi fi acolo. Prezentă, asumată și plină de viață. Pentru că-mi place viața și … sigur bărbații adevărați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *