Prima mea scriere

Mă tot gândesc de ceva vreme ce să scriu … Care să fie prima mea scriere pe site-ul meu? Bineînțeles, una frumoasă, cu impact, că doar, e prima. Cine a spus asta? Să fie ceva util, folositor. Uite, poți să începi cu câteva vorbe despre ziua de astăzi. Prea simplu, toată lumea face așa. Și tu ești “unică și deosebită”, nu scrii tu ca toată lumea, ce Dumnezeu? Auziți, voi vă certați sau doar mi se pare mie? Nu, nu, nu .. doar ne spunem părerea. Cam ciudat aș zice, dar mă rog. Și uite așa a trecut o zi, încă una, o săptămână, o lună, ba nu, câteva luni bune și … nimic. Rezultat zero. Tot la prima scriere sunt, pe site nu-i nimic.

Da’ astăzi, gata, mi-am propus, este chiar prima. Este unul din obiectivele pe anul acest. Cum care obiective? Cele pe care le punem la încep de an. Beeee 😉 Cum le punem? Cum vrem, nu așa facem tot, aici pe Pământ? Ei,ei, ei, puțină decență vă rog! Sunt niște reguli bine stabilite și cine le încalcă, na, o pățește. A vorbit cineva cam dur, dar n-am auzit tot ce a spus, poți să-mi spui și mie? Lasă dragă, prinzi tu pe parcurs. Și dacă nu te prinzi, nu-i bai, o pățești, atât.

Un dialog interior, cu toate planetele mele. Cele care au avut ceva de spus acum, mai sunt câteva care vor avea un rol data viitoare. Cum? E încă ceață? Și nu pot să ies cu mașina? Mi-e cu mașina îmi place … Să merg pe jos? Pe jos ai zis? Lasă că te iau în brațe. Și mă porți tu așa ușor și o să văd lumea de sus? Doamne, cât îmi place asta! Da, să zbor, să colind lumea în lung și lat. Da’ pe aici, pe aici pe Pământ, stai și tu? Parcă așa ai spus, că vii aici, că vrei să faci una, alta. Nu-mi aduc aminte! Ce am spus? Când am spus? Eu? Și cât îmi place să visez …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *